ÇAĞLA BÜYÜKAKÇAY TARİH YAZDI

24 Nisan 2016

BNP Paribas İstanbul Cup finalinde rakibi Danka Kovinic’i yenerek şampiyon olan Çağla Büyükakçay kupasını Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın elinden aldı.

Milli Tenisçimiz Çağla Büyükakçay TEB BNP Paribas İstanbul Cup’ta şampiyon olarak Türk spor tarihinde bir ilke imza attı.Büyükakçay şampiyonluk kupasını final maçını eşi ve kızıyla izleyen  Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın elinden aldı.
TEB BNP Paribas İstanbul Cup uluslararası kadınlar tenis turnuvasının tekler finalinde milli sporcu Çağla Büyükakçay şampiyon oldu. Karadağlı rakibi Danka Kovinic'i 2-1 yenerek Türk tenis tarihinde bir ilke imza atan Çağla Büyükakçay’a şampiyonluk kupasını eşi ve kızıyla final müsabakasını izleyen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç verdi.
 

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ, ÇAĞLA BÜYÜKAKÇAY’I TEBRİK ETTİ
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TEB BNP Paribas İstanbul Cup uluslararası kadınlar tenis turnuvasında teklerde şampiyon olan mili tenisçi Çağla Büyükakçay için bir tebrik mesajı yayımladı.
Bakan Çağatay Kılıç’ın yayımladığı tebrik mesajı şöyle:
 
'' TEB BNP Paribas İstanbul Cup uluslararası kadınlar tenis turnuvasında şampiyon olan milli tenisçimiz Çağla Büyükakçay'ı kutluyorum. Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada sporcumuzun elde ettiği başarı bizleri mutlu etti. Milli tenisçimize bundan sonraki spor yaşamında da başarılar diliyorum. ​