BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ RUSYA MAÇINI TRİBÜNDEN İZLEDİ

01 Eylül 2016

Bakan Çağatay Kılıç, Rusya ile oynanan hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamada, ‘’Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırladık. Antalya’da ikamet eden birçok Rus vatandaşı var. Onlar da maça ilgi gösterdiler güzel bir maç oldu.’’ dedi.

 

Gençlik ve Spor Başkanı Akif Çağatay Kılıç, A Milli Futbol Takımımızın Rusya ile 0-0 berabere kaldığı hazırlık maçını tribünden izledi.

 

Gençlik ve Spor Başkanı Akif Çağatay Kılıç, maç sonrası yaptığı açıklamada, ‘’ Antalya’da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun misafiri olduklarını belirterek, ‘’ Antalya Maça çok güzel ev sahipliği yaptı. Tribündeki atmosfer çok güzeldi. Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırladık. Antalya’da ikamet eden birçok Rus vatandaşı var. Onlar da maça ilgi gösterdiler güzel bir maç oldu. Uyumlu bir şekilde dostane bir şekilde geçti. Rus Spor Bakanı ile de görüşme imkânım oldu. İnşallah önümüzdeki aylarda Rusya’da Türk şirketler tarafından inşa edilmiş olan stadyumda da beraber olacağız. Milli takımımıza da 2018 elemeler için başarılar diliyoruz.’’ şeklinde konuştu.

 

Karşılaşmayı Bakan Çağatay Kılıç’ın yanı sıra, Dışişleri Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Spor Bakanı ve Futbol Federasyonu Başkanı Vitaliy Mutko ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören  izledi.

 

Türk taraftarların tamamen doldurduğu stadın hoparlöründen karşılaşma öncesinde mehter marşı ve "Benim Memleketim" şarkısı çalındı. Tribünlere dağıtılan 32 bin 500 Türk bayrağını aynı anda sallayan taraftarlar, "Türkiye" ve "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" şeklinde tezahürat yaptı.