BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ: İYİ SONUÇLAR ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ

12 Kasım 2016

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Antalya, A Milli Futbol Takımımıza çok güzel ev sahipliği yapıyor. Ümitliyiz. İnşallah, bu şekilde iyi sonuçlar almaya devam edeceğiz." dedi.

A Milli Futbol Takımımız, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'ndaki dördüncü maçında Kosova'yı 2-0 mağlup etti. Antalya Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Milli Takımımızın gollerini 51. dakikada Burak Yılmaz ve 55. dakikada Volkan Şen kaydetti. Bu sonuçla Türkiye, gruptaki ilk galibiyetini aldı ve puanını 5'e yükseltti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile birlikte maçı tribünden takip etti. Bakan Çağatay Kılıç, İstanbul'da yarın düzenlenecek olan 38. Vodafone İstanbul Maratonu'na katılmak üzere maçın bitiminden kısa bir süre önce Stadyumdan ayrıldı. Stattan ayrılırken basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Bakan Çağatay Kılıç, İstanbul'da yarın gerçekleştirilecek maraton için biraz erken kalkmak zorunda kaldıklarını ifade ederek, "Milli Takımımız maçı kazanarak 2018 Dünya Kupası için yoluna devam edecek inşallah. Ümitliyiz. Antalya uğurlu geliyor bize. Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na da teşekkür ediyoruz. Antalya, A Milli Futbol Takımımıza çok güzel ev sahipliği yapıyor. İnşallah, bu şekilde iyi sonuçlar almaya devam edeceğiz." dedi.