BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ SAMSUN’DA ŞEHİT CENAZESİNE KATILDI

25 Kasım 2016

Suriye'nin Halep kentine bağlı El-Bab bölgesinde hava saldırısında şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Erdal Bolat, memleketi Samsun'da son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze Törenine Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın yanı sıra Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan da katıldı.

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Erdal Bolat'ın cenazesi, Alaçam Devlet Hastanesi morgundan alınarak Kadıköy Mahallesi Cumhuriyet Meydanı'na getirildi. Cuma namazına müteakip İl Müftüsü Veysel Çakı'nın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit Erdal Bolat'ın cenazesi, bir süre askerlerin omuzunda taşındıktan sonra top arabasına konularak aynı mahalledeki aile mezarlığında toprağa verildi.
Cenaze törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, şehidin ailesine başsağlığı diledi. Bakan Çağatay Kılıç, şehit Erdal Bolat’ın tabutuna sarılı olan Türk Bayrağını öperek Şehidin babasına verdi.​