BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ, ENGELLİ GENCİN EN BÜYÜK HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

24 Nisan 2017

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, en büyük hayali Galatasaray maçı izlemek olan spastik engelli Yunus Emre Boran’ın, hayalini gerçekleştirdi. Osmaniyeli Yunus Emre, Ligin 26. Haftasında Türk Telekom Arena’da oynanan Galatasaray – Adanaspor maçını izledi.

 Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, en büyük hayali Galatasaray maçı izlemek olan spastik engelli Yunus Emre Boran’ın, hayalini gerçekleştirdi.

Yunus Emre Boran’ın ailesi, oğullarının sağlık durumunun iyi olmadığını, en büyük hayalinin, hatta hayattaki son arzusunun Galatasaray maçına gitmek olduğunu Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a iletti.
Bakan Çağatay Kılıç da devreye girerek, Osmaniyeli Yunus Emre’nin, ligin 26. Haftasında Türk Telekom Arena’da oynanan Galatasaray – Adanaspor maçını izlemesini sağladı. Hayattaki en büyük hayali bir Galatasaray maçı izlemek olan ve mezar taşına bile “Galatasaraylı” ifadesinin yazılmasını isteyen Yunus Emre, bu hayalinin gerçekleşmesiyle adeta yaşama yeniden tutundu.
Yunus Emre ve ailesi Bakan Çağatay Kılıç’a teşekkür etti
Yunus Emre Boran, en büyük hayalini gerçeğe dönüştüren Bakan Çağatay Kılıç’a teşekkür ederken, “Sayın Bakanım talebimi ilettiğim gün bana olumlu dönüş yapmanız ve son arzumu hayata geçirmeniz beni sonsuz mutlu etti. Genç nesile verdiğiniz önemi bir kez daha görmüş olduk. Beni en büyük hayalimle buluşturduğunuz için size ve Galatasaray Kulübü’ne tekrar tekrar teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, sizi çok seviyorum” ifadelerini kullandı.