BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ MEHMETÇİK'LE SAHUR YAPTI

23 Haziran 2017

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Şırnak'ta 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’nda askerlerle birlikte sahur yaptı. Bakan Çağatay Kılıç, "Bu memleketi hiç kimse bölemeyecek. Bunun da en kuvvetli bekçisi sizsiniz. Ortaya koyduğunuz cesaret ve duruş için hepinizden Allah razı olsun. Hepimiz sizler için dua ediyoruz" diye konuştu.

 Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Şırnak'ta askerlerle sahur yaptı. Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’nda Mehmetçikle sahur yapan Bakan Çağatay Kılıç, "Bu memleketi hiç kimse bölemeyecek. Bunun da en kuvvetli bekçisi sizsiniz. Ortaya koyduğunuz cesaret ve duruş için hepinizden Allah razı olsun. Hepimiz sizler için dua ediyoruz" diye konuştu.

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Şırnak’ta bulunan Bakan Çağatay Kılıç, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’nda Tümen Komutanı Tümgeneral Veli Tarakçı tarafından karşılandı.
Bakan Çağatay Kılıç, kışla yemekhanesinde askerlerle sahur yaptı. Askerlerle sohbet eden Bakan Çağatay Kılıç, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'de 80 milyonun duasının Mehmetçikle olduğunu ifade etti.
“Bu memleketi hiç kimse bölemeyecek”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetin, askerlerin tüm çalışmalarını ve sağlık durumlarını yakından takip ettiğini dile getiren Bakan Çağatay Kılıç, “Milletimizin bize emanet etmiş olduğu imkanların en azamisini sizler için kullanıyoruz ve kullanmaya devam edeceğiz. Siz Fatih'in torunlarısınız, adınızı nereden aldığınızı biliyorsunuz. Bu memleketi hiç kimse bölemeyecek. Bunun da en kuvvetli bekçisi sizsiniz. Ortaya koyduğunuz cesaret ve duruş için hepinizden Allah razı olsun. Hepimiz sizler için dua ediyoruz. Sevdiklerinize en kısa zamanda sağlıkla kavuştursun. Şehit olan arkadaşlarınıza bu milletin evlatlarına Allah'tan rahmet diliyorum. Bu bayrak asla inmeyecek. Ramazanınız ve bayramınız mübarek olsun" diye konuştu.