GENELGündem

21.Eylül.2023

KILIÇ'TAN BM TOPLANTILARI DEĞERLENDİRMESİ

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 78. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu vesilesiyle gerçekleştirdiği ABD programı yoğun diplomasi trafiğinin ardından son buldu. BM toplantılarının ve bu marjda gerçekleştirilen diğer görüşmelerin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi.

devamını oku
19.Eylül.2023

KILIÇ, SIFIR ATIK İYİ NİYET BEYANINI İMZA ATTI.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi öncülüğünde başlayan #SıfırAtık kampanyası, sınırlarımızı aşarak uluslararası bir farkındalık haline geldi. Ortak Evimiz Dünya için bir olalım, Küresel Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı ile ilk adımı atalım dedi.

devamını oku

  

10.Eylül.2023

KILIÇ'TAN, G20 ZİRVESİ MESAJI...

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, Yeni Delhi’de düzenlenen G20 zirvesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yoğun diplomasi trafiğinin ardından son buldu. Zirve marjında gerçekleştirilen görüşmelerin ve sonuç bildirgesinin hayırlara vesile olmasını temenni ederiz dedi..

devamını oku
30.Ağustos.2023

KILIÇ'TAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI...

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, Tarihi şanlı zaferlerle dolu milletimizin #30AğustosZaferBayramı’nı tebrik ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatanımız uğruna canını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun dedi.

devamını oku
İSTANBULGündemi
25.Mayıs.2023

KILIÇ, SARIYER'DE ESNAFI ZİYARET ETTİ.

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve İstanbul Mv. Akif Çağatay Kılıç, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Derya Yanık, Sarıyer İlçe Başkanımız ve teşkilatımızla birlikte esnaf ziyareti yaptık dedi.

devamını oku
23.Mayıs.2023

KILIÇ, SARIYER'DE SEÇİM ÇALIŞMASINA KATILDI.

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve İstanbul Mv. Akif Çağatay Kılıç, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Sarıyer İlçe Başkanımız ve teşkilatımızla ile birlikte Sarıyer'de mahallelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla selamlaştık dedi.

devamını oku

Hayatı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 15 Haziran 1976'da Almanya'nın Siegen kentinde doğdu. Aslen, Samsun'un İlkadım ilçesi sınırlarında yer alan Ataköylü olan Kılıç, 10 yaşına kadar Almanya'da yaşadı.

Ailesinin Türkiye'ye dönmesinin ardından lise eğitimini İstanbul'da, lisans eğitimini ise İngiltere'deki Hertfordshire Üniversitesi'nde "Siyaset ve Avrupa Çalışmaları" bölümünde tamamladı.

tamamını oku...

Fotoğraflar