BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ, YUSUF ZİYA YILMAZ'I YALNIZ BIRAKMADI

26 Ekim 2015

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın annesi Rufiyet Yılmaz'ın cenaze törenine katıldı.

 Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın annesi Rufiyet Yılmaz (85) Tekkeköy ilçesinde toprağa verildi. Cenaze törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı acılı gününde yalnız bırakmadı.

Rufiyet Yılmaz'ın Kalkancı Mahallesi'ndeki evinden alınan cenazesi Büyük Cami'ye getirildi. Yılmaz, burada taziyeleri kabul etti.

Öğle namazını müteakiben Samsun Müftüsü Veysel Çakı'nın kıldırdığı cenaze namazının ardından Rufiyet Yılmaz'ın cenazesi Tekkeköy ilçesine bağlı Ovabaşı Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında defnedildi.

Rufiyet Yılmaz için düzenlenen cenaze törenine Yılmaz'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Özhaseki ile Çiğdem Karaaslan, Samsun milletvekilleri, askeri erkan, kamu kurum ve kuruluşları, siyasi partilerin temsilcileri ile çok sayıda da vatandaş katıldı.

Bakan Çağatay Kılıç, ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz”ın annesi Rufiyet Yılmaz’ın vefatı nedeniyle bir de taziye mesajı yayımladı. Bakan Çağatay Kılıç’ın yayımladığı taziye mesajı şöyle:

"Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz'ın kıymetli anneleri Rufiyet Yılmaz Hanımefendi Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhumeye Allah'tan rahmet, Yılmaz ailesine, sevenlerine ve değerli başkanımıza baş sağlığı diliyorum."