“GELECEĞE KULAÇ ATIYORUZ” PROJESİ SERTİFİKA TÖRENİ YAPILDI

11 Mart 2016

Samsun ve Türkiye'nin dört bir yanına yapılan bakanlık yatırımların önemine dikkat çeken Bakan Çağatay Kılıç, “Bu yatırımların ne anlama geldiğini bugün burada görüyoruz. Bazen ‘Ne yapıldı ki?’ diye soruyorlar ne yapıldığını görmek için buraya bakmanız yeterli. İçerisi doldurulmuş bu alt yapı yatırımlarının ne anlama geldiğini hep beraber burada görüyoruz” diye konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Geleceğe Kulaç Atıyoruz” projesi kapsamında  gerçekleştirilen sertifika törenine  katıldı.
Atakum Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen törende konuşan  Bakan Çağatay Kılıç, projeye destek verenlere teşekkür ederken, “Bu güzel tesislerin hayata geçmesinden sonra  en iyi şekilde kullanılması için ortaya konan çabadan dolayı gerçekten büyük bir gurur duyuyoruz” dedi.
Samsun  ve Türkiye'nin  dört bir yanına yapılan  bakanlık  yatırımların  önemine dikkat çeken Bakan Çağatay Kılıç,  “Bu yatırımların ne anlama geldiğini bugün burada görüyoruz.   Bazen ‘Ne yapıldı ki?’ diye soruyorlar ne yapıldığını görmek için buraya bakmanız yeterli. İçerisi doldurulmuş bu alt yapı yatırımlarının  ne anlama geldiğini hep beraber burada görüyoruz” diye konuştu.
Türkiye’nin dört  bir yanında yüzme havuzu yatırımlarına devam edeceklerini vurgulayan Bakan Çağatay Kılıç, sözlerini şöyle tamamladı:
 “Burada yüzmek için gayret gösteren değerli kardeşlerimize başarılar diliyorum.  Projede, bu yıl koyduğumuz 10 bin hedefine inşallah ulaşacağız. Her zaman, ‘Alt yapı yetmez,  fiziki imkan yetmez,  içini doldurmak gerekir’ diye  söylüyoruz.  Burası alt yapıların içinin doldurulduğunun, hizmet yapıldığının  ispatıdır. Herkese katılımı için teşekkür ediyorum.  Ümit ediyorum ki Samsunlu ve Türkiye’nin dört bir yanındaki kardeşimiz, yüzmeyi öğrenip uluslararası yarışmalarda ülkemizi en iyi şekilde temsil edecektir. “
Konuşmaların ve gösterilerin ardından Bakan Çağatay Kılıç,  dereceye giren  üç öğrenciye sertifikalarıyla birlikte  ödüllerini, projeye katılan diğer öğrencilere de  sertifikalarını   verdi.
Tören sonunda, Ballıca 60. Yıl Çok Programlı lisesi 1. Sınıf öğrencisi Mehmet Mirsad Yazıcı, 19 Mayıs Gençlik Merkezi’nde mozaikten yaptığı Samsunspor armasını Bakan Çağatay Kılıç’a takdim etti. Bakan Çağatay Kılıç da  Yazıcı’ya Samsunspor forması hediye etti.