BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ, SAMSUN'DA ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE BİR ARAYA GELDİ

15 Mart 2017

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Samsun Valiliğince Ömer Halisdemir Konferans Salonu'nda düzenlenen yemekte şehit yakınları ve gaziler ile bir araya geldi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa, Bakanlar Çağatay Kılıç ve Soylu'nun yanı sıra, Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaarslan ve Fuat Köktaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, şehit ve gazi dernek başkanları ile gaziler ve şehit yakınları katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yaptığı konuşmada, vatanı için seve seve canını feda etmiş  şehit yakınları ve gazilerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti. 
Şehit yakınları ve gazilerin her zaman yanlarında ve destekçileri olduklarını dile getiren Bakan Çağatay Kılıç, "Sayın Cumhurbaşkanımız da her zaman şehit yakınları ve gazilerimizin tüm sorunlarının çözülmesi yönünde talimat verir. Bizler her zaman sizlerin yanındayız. Bu vatan sizlere minnettar." diye konuştu.
Bakan Çağatay Kılıç, “Şehitler tepesi boş değil, biri var bekliyor mısralarını okuyan her memleket evladı bilir ki, şehitler tepesi herhangi bir mevki değildir. Bizim inancımız ve medeniyetimizde, şehitlere, ‘Allah yolunda ölenlere ölüler demeyiniz, onlar diridir ancak siz bilemezsiniz’ buyruluyor. Bizim hedefimizde, şehitlerimizin bize emanet ettiği siz değerli ailelere her zaman hizmet etmek ve yardımcı olmaktır” açıklamasında bulundu.
Bakan Süleyman Soylu ise, yaptığı konuşmada, şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelmekten gurur duyduğunu söyledi. 
Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini ancak milletin ve ülkeyi yönetenlerin dik duruşlarıyla tüm dünyaya mesaj verdiğini anlatan Bakan Soylu, aynı mücadelenin bundan sonraki süreçte de kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.