BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ, SAMSUN’DA TEŞEKKÜR VE DEĞERLENDİRME TOPLANTILARINA KATILDI

14 Haziran 2015

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Parti olarak üzerimizdeki sorumluluğu biliyoruz. Ülkemize karşı olan sorumluluk bilinci içinde her zaman aynı şekilde ilkelerimizle yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 7 Haziran genel seçimleri sonrasında Samsun’da AK Parti ilçe teşkilatlarına ziyarette bulunarak teşekkür  ve değerlendirme  toplantıları yaptı.
Bakan Çağatay Kılıç,  ilk olarak Terme, Çarşamba, Tekkeköy, İlkadım ve Canik’de ilçe teşkilat başkanları, yönetim kurulu üyeleri,  kadın ve gençlik kolları başkanlarının yanı sıra partililerle de bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu ve ortaya konulan çalışma ve disiplinden dolayı herkese teşekkür etti.
Bakan Çağatay Kılıç, AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığında yaptığı konuşmada, milli iradenin aldığı karara saygı duyduklarını belirterek,  “Seçimlerin sonunda milletimiz son sözünü söylemiştir. Milletimiz yine AK Parti'yi birinci parti olarak seçimden çıkarmıştır. Milletimizin bize göstermiş olduğu güvenden dolayı teşekkürlerimizi şükranlarımızı sunuyorum. Tek başımıza bir iktidar noktasında bir  talebimiz, bir isteğimiz vardı ancak biz hep şunu söyledik. Sandıktan çıkan sonuç, milli irade bizim başımızın üzerinedir. Milletimiz 'biz size güveniyoruz. Siz yine Türkiye'nin geleceğine şekil verecek olan bu çalışmalarınızla ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine taşıyacak partisiniz ama bu sefer bunu tek başınıza değil, bir koalisyon anlamında bir ortakla yapacaksınız’ mesajını verdi” dedi. 
Parti olarak sorumluluklarının bilincinde olduklarını söyleyen Bakan Çağatay Kılıç, “Sayın genel başkanımız ve başbakanımızın TBMM yemin töreni sonrasında sayın cumhurbaşkanımız tarafından hükümeti kurmakla görevlendirilmesi görünüyor. Milletimiz de tüm teşkilatlarımız da müsterih olsun. Biz sorumluluğumuzun farkındayız. Bu sorumluluklarla yolumuza devam edeceğiz. Biz, Türkiye'nin kazanması ve daha da ilerlemesi için ülkemizin dünya milletleri arasında çok daha üst seviyelere gelmesi için bu çalışmaları yapıyoruz. Dolayısıyla biz bu hedefimizden hiçbir şekilde bir şey kaybetmiş değiliz. Gece demeden gündüz demeden yolumuza yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Bakan Çağatay Kılıç, gün boyunca Atakum, 19 Mayıs ve Bafra AK Parti ilçe başkanlıklarını da ziyaret etti.
“BAKÜ AVRUPA OYUNLARI’NDAKİ SPORCULARA BAŞARILAR”
‘Bakü Avrupa Oyunları’ndaki sporculara başarı dileklerinde bulunan Bakan Kılıç, “Bakü’de Avrupa Oyunları'nda mücadele eden bütün sporcularımıza, milli formayı taşıyıp, ay yıldızlı formayı taşıyarak Türkiye’miz adına mücadele eden tüm sporcularımıza tekrar başarılar diliyorum. Dün 2 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya aldık. Bugün de finale çıkan kardeşlerimizin olduğu haberleri geliyor. Bizi mutlu ediyorlar onlara da buradan tekrar başarılar diliyorum. Eğer fırsatımız olursa tekrar Bakü’ye gidip onlarla bir arada olmak istiyoruz. Ama şu andaki çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor” şeklinde konuştu.